Tutur kata yang lembut dan halus, sehalus bakat seni yang dianugerahkan Tuhan kepadanya membuka bicara, berkisarkan pengalaman lalu serta harapan beliau bukan sekadar omong kosong.

Begitulah persona, wanita yang sarat dengan ilmu kesenian selama lebih 25 tahun, melalui pengalaman kerjayanya dalam bidang yang sudah sebati dengan jiwanya ini.

IDEA dan kreativiti dua pelukis grafiti yang membuak-buak dalam menghasilkan karya seni lukisan mural jalanan, telah berjaya menghidupkan suasana di dinding-dinding bangunan persekitaran.

Nurul Syakirah Saparudin atau lebih dikenali dengan nama Irasdean, 27, dan Muhammad Nur Afiq Hamidon (Afiq Hamidon), 24, bukanlah nama asing dalam kalangan pelukis grafiti di negeri Perak.

IPOH – Pendakwah terkenal, Datuk Mohd. Kazim Elias atau lebih dikenali sebagai Ustaz Kazim kini memilih untuk menggunakan media sosial seperti Facebook serta platform rancangan hiburan dan seni untuk menyampaikan dakwah kepada masyarakat secara lebih meluas.
 
Ketika ini beliau sedang berkolaborasi dengan beberapa penerbit bagi menghasilkan kandungan-kandungan rancangan tertentu yang bakal disiarkan menerusi kaca televisyen.
 
Menurut Ustaz Kazim, beliau juga akan merakamkan sebuah lagi lagu bersama sorang penyanyi dalam masa terdekat sempena Ramadan nanti.

IKLAN PERNIAGAAN