Berita baik buat penggemar makanan hasil laut atau seafood. Sekiranya anda ingin beralih selera makan malam berasa keluarga, Hotel Travelodge, Ipoh adalah pilihan terbaik dan berbaloi.

Seafood Buffet Dinner ini menawarkan pelbagai pilihan hasil laut seperti Slipper Lobster, Flower Crab, Tiger Prawn, Scallops, Oysters, Cold Smoked Salmon Salad dan banyak lagi.

IPOH - Bila bercakap tentang hidangan hotel, pasti kita membayangkan menu yang harganya tinggi melangit dan tidak mampu pada orang biasa atau golongan marhaen.

Sebenarnya tidak. Persepsi tersebut boleh dibuang jauh-jauh kerana Hotel Excelsior Ipoh menyediakan hidangan pada harga mampu dengan kualiti hotel.

 

Sebaik melangkah masuk ke kafe Ah Mat di Jalan Che Tak, Ipoh, keterujaan bertukar kesayuan apabila melihat koleksi peribadi pengarah tersohor, arwah Mamat Khalid di tengah ruang kafe.

Meski baru beroperasi selama sebulan, kafe Ah Mat semakin mendapat sambutan daripada pengunjung berbilang bangsa.

Berbuka puasa di mana hari ini?. Begitulah persoalan setelah bosan dengan menu rahmah di bazar Ramadan!

 

Jika anda merindui masakan air tangan ibunda tetapi tidak berkesempatan pulang ke kampung, MH Hotel adalah tempat terbaik memenuhi citarasa anda.

Selera Warisan Bonda, itulah tema Bufet Ramadan Hotel MH bermula dari 27 Mac hingga 20 April yang masih mengekalkan sajian tradisi masakan tradisi Melayu lama.

IKLAN PERNIAGAAN